Co se děje s firemními vozy?

Jsou firmy, jež http://www.cssi-cr.cz/ jsou závislé mimo jiné i na provozování vozového parku, respektive dejme tomu stavebních strojů. Prostě potřebují, aby někdo v jejich zájmu jezdil tam či onam, potřebují mít třeba stavební stroje na různých staveništích, kde je jich zapotřebí.
Jenže je tu problém. Zatímco se zaměstnanci nejednou tváří před nadřízenými jako učinění svatouškové, jakmile jim skončí v rukou klíčky a oni mohou vyrazit s vozidly za brány závodu, všechno je rázem jinak.auto na ulici
Kolik jenom se dá se zmíněnou technikou páchat nepravostí, když se šéfové nedívají! Kolikrát se jenom naskytne příležitost nějaké té černé jízdy nebo melouchu, kolikrát se může člověk s takovým vozidlem jen tak poflakovat, kolikrát z něj jde něco ukrást nebo třeba natankovat na firemní náklady do vozu svého! A je logické, že není-li dotyčný viník přistižen, nezbývá majiteli podniku nic jiného, než to zaplatit ze svého. Tedy tratit.
A proto by dal nejeden z majitelů firem nevím co za to, kdyby měl možnost na takové řidiče vozidel a obsluhu podobné techniky dohlédnout. Jak by mu jenom přišlo vhod vědět, kdo nakládá s tímto majetkem svého zaměstnavatele zodpovědně a kdo nikoliv!
Jenže to jde pouze v případě, když si dotyčný zajistí satelitní sledování Rmc-system.com. Díky tomuto systému se mu totiž nabízejí v jiných situacích přímo nemyslitelné a nepředstavitelné možnosti.
Stačí si vybrat vozidla a stroje, jež je třeba sledovat, stačí je na zmíněný systém napojit a je to.vůz na cestě
Pak už totiž stačí jenom usadit se někde u počítače, přes internet se připojit a hned je všechno jasné. Hned má majitel firmy nebo jím pověřená osoba vše jako na talíři, hned se ví, co kde je a co se s tím děje. A je to možné využít jak v reálném čase, tak i dodatečně ze záznamu.
A jistě se mnou nebudete polemizovat, řeknu-li, že jde o užitečného pomocníka. Tento systém totiž vše ohlídá a majitel může být v klidu. Vždyť kdo by se přiživoval na jeho úkor, když se vše může kdykoliv provalit?


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup